Klasik proslavio 12. rođendan u veličanstvenom stilu!

Opširnije

Poseban i nezaboravan KLASIK-ov 12. rođendan proslavili su brojni gosti koji su se 25.10. okupili u mts hali u Beogradu. Kako i dolikuje KLASIK-u, to nije bila obična zabava, jer ni KLASIK nije obična televizija.

Brojni gosti stigli su na žurku vozeći se u oldtajmerima, a goste je potom na crvenom tepihu dočekao domaćin večeri, Gordan Kičić.

Nakon kratkog uvoda voditelja i podsećanja zašto je KLASIK svima nama važan, poseban i drag, prisutnima se obratio direktor televizije, Zorislav Preksavec. On je u svom obraćanju istakao da je KLASIK posle 12 godina postojanja sinonim za domaće filmove i serije, a da televizija ima izuzetno vernu publiku. Rezultati koji se postižu iz godine u godinu su sve bolji, što pokazuje kako je koncept klasičnog programa uspeo u svojoj misiji, da domaći film približi publici i sačuva ga od zaborava.

Gosti su se potom prisetili kultnog ostvarenja i jednog od giganata regionalne filmske industrije uz projekciju filma Ko to tamo peva. Uz ovaj film, koji je i danas jedan od omiljenih klasika, čijih se nezaboravnih citata svi rado sećaju, stasale su mnoge generacije. Mnogi od nas još uvek podstiču Miška da vozi i umeju zapevati da se narod sprema za „Za Beograd“.

A šta bi bio rođendan bez dobre zabave? Smeha i veselja, igre i muzike nije nedostajalo, a žurka se nastavila u baru Lisabon. Šta je naša kamera zabeležila neće ostati tajna jer vam donosimo delić atmosfere. Gosti su slavili na klasičan način i do jutarnjih sati ispraćao se 12. rođendan sa željom da KLASIK-ov 13. bude isto tako dobar i glamurozan.

Ipak, mi u KLASIK-u nećemo pozdraviti naše gledaoce do sledećeg rođendana, jer se tu slavlje ne završava. Nastavljamo u rođendanskom duhu cele nedelje. U našem programu emitovaćemo nezaboravne filmove uz koje su brojne generacije stasale, smejale se i prvi put se zaljubljivale.

Uživajte u našem rođendanskom ciklusu sa Maratoncima koji trče počasni krug, a Cinco i Marinko neka se sete kako je to Kad mrtvi zapjevaju. Otkrijte tajnu porodičnog blaga i vratite se u detinjstvo sa Vukom Samotnjakom i kapetanom Mikulom Malim.

Nismo zaboravili ni romantičare za koje smo pripremili specijalne filmske poslastice. Ali prvo priznajte, koliko ste puta čuli da neko želi da podeli svoju ogromnu ljubav prema sebi sa vama, ili gledali prijatelja kako ide na ekspediciju na ženski pol? Ako još niste, vreme je da se još jednom prisetite avantura maturanata koji „laju i na zvezde”. Varljivo leto 68' podsetiće vas na sve nezgode i nezgode vaše prve ljubavi, a kako je Dino napredovao u ljubavnoj misiji, setite se sa njim nezaboravne Dolly Bell.

Raspored rođendanskog programa možete pogledati na linku.

I na kraju, poželite nam sve najbolje, jer u narednoj godini, pored klasičnih velikana koji su nam dragi, spremamo i neke savremenije naslove koji tek treba da postanu klasici. Sa vama, našom vernom publikom, sigurni smo da hoće. Hvala vam što nas gledate 12. godinu i hajde da zajedno nazdravimo uspešnoj 13.!

Datum objave
26
10
2022