Vere i zavere stižu na KLASIK ove jeseni!

Radni dani postaće lepši, ali i lakši i uzbudljiviji uz domaću seriju Vere i zavere koju na Klasiku gledamo od 26.9 u 20:00!

Serija je oživela roman Vere i zavere, Aleksandra Tišme iz 1983. godine i kroz 12 epizoda dočarala život 40-tih, 50-tih i 60-tih godina 20.veka na ovim prostorima!

Priča prati Sergija Rudića, heroja Drugog svetskog rata i nesnađenog pojedinca u vremenima nakon rata, i Inge Lebenshajm, novosadsku Nemicu poreklom iz nacističke porodice, koja se nakon dve decenije života u Beču vraća u rodni Novi Sad, ne bi li povratila imovinska prava na stan u kojem žive Rudićevi roditelji.

Susret dvoje junaka posle dvadeset godina dovešće do novog spleta događaja koji će ponovo promeniti njihove naizgled monotone živote, a posleratna romansa ovo dvoje ljudi na pragu četrdesetih godina protkana je određenom dozom hrabrosti i smeslosti pomešanim sa strahom!

Jaku glumačku ekipu ne možemo, a da ne spomenemo! Samo neka od sjajnih glumačkih imena su Goran Bogdan, Nikola Rakočević, Nina Janković, Mira Furlan i mnogi drugi!

Ostanite uz Klasik i budite spremni na još filmskih i serijskih iznenađenja koja vam pripremamo do kraja jeseni!