Vruć februar na Klasiku

U mesecu ljubavi smo vam pripremili najbolje od ljubavnih filmova. Komedije, drame, melodrame, zaljubite se iznova u neodoljive filmske klasike. Romantični naslovi i škakljive scene zagolicaće vam maštu i probuditi strast. Sami, u paru ili društvu, tokom celog februara uživajte u probranim naslovima s ljubavnim predznakom.

Možda sanjate o princu na belom konju, možda o samo vama idealnom muškarcu, ali Dečko koji obećava (4. 2., 23:50) sigurno će ispuniti barem jednu vašu želju. Malo večerica, malo uživanja u vrhunskim filmovima i biće otkrivena vaša Erogena zona (12. 2., 23:10). Ako se osećate pomalo buntovno i želite samo da uživate u solo statusu, za vas imamo kratku, ali slatku filmsku poslasticu - Klip (13. 2., 23:00).

Svaka romansa ostavi na nama trag, ali znamo - Samo jednom se ljubi (14. 2., 22:25). To ipak nije varka, što ćemo vam rado i dokazati u našem ljubavno-erotičnom ciklusu. Ako ipak više volite letnje ljubavi i avanture, Šest dana juna (21. 2., 23:00) je savršen period za zaljubljivanje. Mladost, poletnost i bezbrižost biće vam idealni saveznici.

S boljom polovinom ili sami, u društvu prijatelja ili porodice, neka vas ovog zaljubljenog februara oduševe filmski klasici uz koje je ljubav uvek u vazduhu.