Vesterni u oktobru

Konjanici, 7.10. u 21:05

Proleće je 1863. godine, Američki građanski rat je u toku. General Grant naredi pukovniku Marloveu (J. Wayne) i majoru Kendalu (W. Holden) da poduzmu važnu akciju - da uz pomoć tri vojne trupe iz svoje baze u severnom Mississippiju prodru duboko u neprijateljski teritorij i unište železničku prugu između stanice Nevton i Viksburga čime bi se presekao najvažniji put preko kojega se snabdeva južnjačka vojska. U toku zadatka Marlove susreće lepu Južnjakinju (C. Towers) koja je odana njihovim neprijateljima te je on odluči držati na oku tokom celoga puta, da potajno ne obavesti saveznike o njihovim planovima. Kendall, severnjački narednik, i sirovi, celim događajem opterećeni Marlove imaju različite poglede na neke stvari i dolazit će do sukoba između njih...

Lovci na skalpove, 14.10. u 20:55

Lovac Džoi je trgovački putnik koji nosi vrednu robu. Grupa Indijanaca ga zaustavlja i ostavlja mu roba,a zauzvrat mu uzimaju robu.

Osveta, 21.10. u 20:55

Posle petnaest godina rada u Nemačkoj Nadu napušta muž, i vraća se u domovinu, otvara automehaničarsku radionicu i sa mladom ženom započinje novi život. Kako bi Nadi onemogućio povratak, priča o njenom raskalašnom životu. Ali Nada poznaje čaršiju, pa se u mercedesu, u pratnji mladog Nemca, vraća u svoje mesto. Kruže priče da će otvoriti veliki autoservis i tako uništi bivšeg muža koji oseća njenu želju za osvetom. Napušten od prijatelja i nove supruge, on odluči da ubije Nadu.