Spremite se da doživite “Čudne ljubavi”!

Oni su izgubljeni, šašavi, sluđeni. Oni traže pravu ljubav i žele da ih neko razume u surovom svetu obećanja i osećanja. Oni su beskrajno simpatični i sigurno će vas nasmejati do suza - oni su junaci mini serije “Čudne ljubavi”, 26. 3. u 20:00!

Serija prati događaje oko tri velika praznika - slave Svetog Nikole, dočeka Nove godine i Božića i grupu ljudi koja je na različite načine, voljno ili nevoljno, povezana. Tu su bivše i nove ljubavi, neizbežne ljubavi, neočekivane ljubavi i praćene su brojnim peripetijama praznične euforije!

Nikola Kojo je jednom, simboličnom rečju opisao projekat, a to je upravo - ljubav! Ljubav je pratila proces pisanja, snimanja, postprodukcije, pa je izrazio nadu da će i publika osetiti ljubav dok bude gledala. Serija je svakako specifična po tome što predstavlja pravu fuziju žanrova - komedije, melodrame, drame, kao i zbog činjenice da je ovo prvi naš praznični serijski format.

Vrsna glumačka ekipa - Nikola Kojo, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, kao i mnogi mladi glumci u usponu čine ovu komediju neverovatno šarmantnom i sigurno će vas privoleti da je ispratite do kraja! Vidimo se na KLASIKU u martu!