Smeh do suza s legendarnim Čkaljom

Kamiondžije ponovo voze, 8. 6., 21:40

Dva stara drugara, šofera, odlaze u penziju. Naradili su se i umorni jedva čekaju dan kada će moći da ostvare svoje snove: Paja - život u čamcu na Savi, a Jare - čeprkanje u baštici iza kuće. Ali, snovi su jedno, a stvarnost, kao i uvek, nešto sasvim drugo.

Silom otac, 8. 6., 23:15

Mladog pesnika traži milicija zbog antirežimske pesme, pa je prinuđen da se skriva kod školskog druga, pod lažnim imenom. Problemi nastaju kad između njega i drugovljeve sestre počne da se rađa ljubav. Ona se divi pesniku, ali joj pravi identitet nije poznat. Roditelji primećuju ljubav i krišom pozivaju u goste njegovog oca…

Ruski car, 9. 6., 21:40

Bombardovanje u aprilu 1941. prekinulo je nežnu vezu između dvoje mladih ljudi. Četrdeset godina kasnije, sada u penziji, sretnu se slučajno. Simpatija se obnavlja. Obojica su slobodni, ali imaju decu i unuke. Taman kada izgleda da će se sve dobro završiti, njihove porodice okreću leđa... i tu počinje zaplet.

Na mesto građanine pokorni, 9. 6., 23:15

Još jedan u nizu filmova u kom igraju Miodrag Petrović Čkalja i Mija Aleksić. U filmu ''Na mesto građanine pokorni'', Čkalja igra mafijaša u usponu, a Mija zastupnika za prodaju žabljih bataka.