Samac u braku: Nezaboravna ljubavna priča

Smeštena u zatvorenoj zajednici malog vojvođanskog grada čiji stanovnici budno prate život Radmila Tomića (Miloš Biković), radnja serije prati uspešnog mladog advokata i najpoželjnijeg neženju u gradu.

Kada njegova neočekivana ženidba s Beograđankom izazove veliku pažnju i komentare u zajednici, kreće intrigantan zaplet ljubavne idile jer se iza fasade sreće krije dramatična priča.

Radmilo je dugo zaljubljen u Ljiljanu (Brankica Sebastijanović), koja sanja o braku sa svojom prvom ljubavi, Momčilom. Ali on ju kukavički odbija, izrugujući se njenim osećanjima. Ljiljana se, iz ponosa, udaje za Radmila, iako ga ne voli. U gradiću, njihov odnos je napet - Radmilo krije svoja osećanja, dok Ljiljana planira da prizna bolnu istinu o njihovom odnosu. Uprkos različitim osećanjima, oni se dogovaraju da ostanu u braku tri meseca, simulirajući sreću pred drugima. Ali tokom tog vremena, njih dvoje se zbližavaju i razvijaju pravu ljubav, suočavajući se s izazovima ljubomore i zavisti drugih.

Priča o jednoj neponovljivoj romansi i hemiji između glavnih glumaca nastavila se i van malih ekrana, jer su Brankica i Miloš bili u četvorogodišnjoj vezi. Kako je dvoje izvrsnih glumaca ovekovečilo nezaboravnu ljubav Radmila i Ljiljane nadahnutu knjigom Samac u braku, a adaptiranu u istoimenu seriju, donosimo vam na KLASIKU.

Njihova hemija na ekranu ne može da se porekne, a priča o Radmilu i Ljiljani, bilo na ekranu ili izvan njega, pruža i dalje zanimljiv uvid u dinamiku ljubavi koja je prešla granice fikcije i dogodila se u stvarnosti. Od 25. 3. izvrsnu seriju Samac u braku možete da pogledate svakog radnog dana od 19 sati na KLASIKU.