Šaka suza, vreća smeha!

Balkanski špijun, 5. 8. 20:00

Drama Dušana Kovačevića o političkoj paranoji Ilije Čvorovića, bivšeg staljiniste, koji je dve godine odležao u zatvoru. Sledeći svoju paranoju, on proganja podstanara, povratnika iz Francuske, u kome vidi agenta mračnih imperijalističkih sila, državnog neprijatelja i špijuna.

Vojnici, 7. 8. 20:55

Priča nastala na osnovu televizijske serije "Kad sam bio vojnik" o životu vojnika, o njegovim kontaktima sa drugovima i raznim situacijama u kojima se mlad čovek nađe kad obuče uniformu, da bi odslužio vojni rok.

Erogena zona, 10. 8. 21:00

Momčilo Stojisavljević je odslužio vojni rok i vraća se kući. Problemi koji ga čekaju su zaposlenje, roditelji, stara ljubav i stan. Dolazi mu i devojka iz vojničkih dana koja je ostala u drugom stanju. Moca radi u kombinatu koji proizvodi jaja i piliće. Impresioniran je modernom tehnologijom i zgranut automatizmom i kibernetikom.

Crna mačka, beli mačor, 17. 8. 20:00

Na obali Dunava živi sitni švercer Ciganin Matko sa sinom Zaretom. Jednog dana dolazi na ideju da prošverca voz koji prevozi benzin na relaciji Beograd - Turska, no za taj poduhvat potreban mu je sponzor pa odlazi kod Grge Pitića, ciganskog "Kuma" i starog porodičnog prijatelja, koji prihvata predlog da financira poduhvat, ali Matko nije na visini zadatka - preduhitrio ga je mladi gangster Dadan. Matko tako postaje Dadanov dužnik pa predlaže da se njegov sin Zare oženi Dadanovom minijaturnom sestrom Bubamarom. Međutim, Zare voli drugu, plavu Cigančicu Idu.

Žikina ženidba, 27. 8. 21:40

U poslednjem delu čuvene sage o doživljajima dvojice prijatelja, Milan je odlučio pomoći svom prijatelju Žiki i uneti malo promena u njegov život. Odlučio ga je oženiti!

Milan (Marko Todorović) će da odluči poboljšati život svom prijatelju Žiki (Dragomir Bojanić Gidra) i naći mu životnu družicu. Oglasi su osvanuli u novinama - od domaćih do stranih, od Slovenije do Brazila. Brojne bračne ponude neprestano stižu, čak i na videokasetama, pa Milan svojim iskustvom prijatelju pomaže u biranju mlade.