Pipremite kaubojke, jašemo na Divlji Zapad

Sabata, 3. 5., 22:20

Grupa lopova opljačka sef sa 100.000 dolara i planira da iskoristi novac za kupovinu zemljišta u blizini planirane pruge. Lopovi misle da su se izvukli, ali nisu računali na Sabatu (Li Van Klif), nasilnog, beskrupuloznog lovca na glave sa jakom željom da se dočepa novca. Udružuje se sa svojim partnerom Bendžom (Vilijam Berger) i lokalnim razbojnikom po imenu Karinča (Pedro Sančez). Sabatino brzo izvlačenje oružja i dovitljivost stvoriće pakao za lopove.

Adios Sabata, 10. 5., 22:40

Radnja filma je smeštena u Meksiko, u vreme vladavine meksičkog cara Maksimilijana I. Sabata je unajmljen od strane gerilskog vođe Señor Ocaño-a da ukrade pun vagon zlata od austrijske vojske. Ipak, kada Sabata i njegovi partneri, Escudo i Ballantine uđu u dotični vagon, oni otkrivaju kako se u njemu ne nalazi ništa drugo sem hrpe peska. Ubrzo nakon toga oni otkrivaju kako je zlato odneo austrijski pukovnik Skimmel, što Sabatu tera na smišljanje plana koji bi mu omogućio da zlato ukrade nazad.

Sabatin povratak, 17. 5., 22:25

Treći film u trilogiji o usamljenom revolverašu po kome je i dobio ime. Ovde srećemo Sabatu (Li Van Klif) kako radi kao izbacivač u cirkusu, koji je upravo stao u nezdravom gradu. Cirkuska tačka je samo paravan, naime, Sabata je zapravo na ivici da opljačka gradonačelnika Džoa Mekintoka (Đampjero Albertini). Gradonačelnik nameće velike poreze, koji su deo razrađene šeme za iznuđivanje zajednice, ali Sabata uspeva da ga opljačka, samo da bi otkrio da je novac falsifikovan.

Od podneva do tri, 24. 5., 22:35

Na putu da počini pljačku banke, banda se zaustavi na samotnom imanju koje vodi mlada udovica Amanda (J. Ireland), kako bi jedan Graham Dorsej (C. Bronson) došao do novog konja. Pretvarajući se da konja nema, Graham radije ostane sa Amandom na imanju negoli da odjaše u pljačku. Njih dvoje provedu tri strastvena sata. No, pljačka pođe po zlu, te Dorsej odlazi spasiti svoje kompanjone, zapravo sebe, da ne bi bio uhvaćen. Putem susretne putujućeg trgovca te sa njim zameni odeću. Trgovac je ubijen, a Dorsej završi u zatvoru. No, kad mrtvo trgovčevo telo pokažu Amandi, ona po odeći zaključi da je reč o Dorseju...