Najbolje u decembru

Ko to tamo peva, 10. 12. u 20:00

Film ima jednostavnu priču o komičnim nezgodama putnika u jednom autobusu koji vozi prema Beogradu, ali se iza nje skriva alegorija o raspadu Jugoslavije i pojave 2. svetskog rata. "Ko to tamo peva" je s vremenom stekao kultnu reputaciju te se danas smatra jednim od najboljih srpskih filmova svih vremena.

Sekula i njegove žene, 14. 12. u 21:55

Seoski momak, kovač jakih mišića i mekog srca, ima sve, osim sreće u ljubavi. Kroz njegovu kuću prolaze mnoge žene, ali se zadrže tek toliko da rode dete, a onda beže iz života u koji su, nakratko, zalutale.

Tu su smerna i bolešljiva seoska udavača, igračica trbušnog plesa, veterinarka i, konačno, estradna zvezda. Kovač se iskreno zaljubljuje u pevačicu, a ona sanja o novcu, svojoj ploči i naslovnim stranama.

Sekula nevino optužen, 15. 12. u 21:45

Nastavak komedija o Sekuli. Ovoga puta Sekula nema problema sa ženama, ali ima sa sudom. Pošto on jedini nema struju u selu, a lokalnoj kafani neko krade struju, Sekula je optužen.

Blok 27, od 10. 12. u 21:20

Kada tinejdžer nestane u surovim blokovima Novog Beograda, njegova sestra bliznakinja, ignorisana od strane zbunjenih roditelja i neefikasne policije, kreće u sopstvenu potragu. Uz pomoć dvojice prijatelja, ona otkriva natprirodnu misteriju iza nestanka koja seže decenijama u prošlost – sve do vremena kada je Novi Beograd izgrađen.

Vojnici, 24. 12. u 20:00

Priča nastala na osnovu televizijske serije "Kad sam bio vojnik" o životu vojnika, o njegovim kontaktima sa drugovima i raznim situacijama u kojima se mlad čovek nađe kad obuče uniformu, da bi odslužio vojni rok.