“Močvara” će osvojiti svakog ljubitelja dobrog trilerskog zapleta!

Grad Beograd potresaju vesti o tri ubistva – tri okrutna, ritualna, bizarna ubistva sa kojim se policijski inspektori još nisu sreli. Žrtve imaju nešto zajedničko – sve su samohrane majke dečaka i imaju grešnu prošlost. Slučajeve vodi inspektor Nikola Krsmanović, čovek koji i sam ima mračne tajne i nosi veliku težinu. Oseća da mu je počinilac blizu, ali da bi ga uhvatio, moraće da se suoči sa događajem iz svoje mladosti koji ga je zauvek promenio…

Nikola je tip junaka koji se uhvata u koštac sa najvećim silama zla.

Reditelj Oleg Novković je “Močvaru” opisao kao nešto mračno, prljavo i mesto gde se kriju razne tajne, ali da je upravo zato i privlačno. Njegov motiv za kreiranje serije sa ovakvom temom je bio da u sredini koja je vrlo lokalna i specifična, ispriča univerzalnu priču koja se mogla desiti bilo gde i bilo kome.

Scenaristkinja Milena Marković je za “Močvaru” rekla da pripada noir žanru, a da je u njemu uvek sve vezano za čoveka, za njegov život, za žudnju, za strast, za izdaju.

Glavna uloga je poverena Goranu Bogdanu, za koga i kolege i reditelj kažu da je izuzetno inteligentan i harizmatičan glumac.

Posebnu draž atmosferi serije daje muzika, koja je specifična i koja svaku epizodu “boji” drugačije.

Publika će imati priliku da uživa u 10 napetih i uzbudljivih epizoda serije i da sa svakom narednom željno iščekuje razrešenje.

Klasik kao i uvek nastoji da obraduje svoju publiku uzbudljivim i atraktivnim sadržajem – gledamo se u prvoj polovini januara na Klasiku!