Miris detinjstva: Vikend maraton „Jelenka“ na KLASIKu

Kultna serija „Jelenko“ decenijama osvaja srca generacija i ostavlja neizbrisiv trag u kolektivnom sećanju. Ova serija, prepuna dinamike i živopisnih scena, nije samo televizijsko ostvarenje, ona je priča o hrabrosti, prijateljstvu, i prvim dečjim simpatijama. Radnja serije snimana je u prelepim predelima između Bledskog i Bohinjskog jezera, a živopisni prizori i danas oduzimaju dah.

Ova serija prati avanturu grupe dece koja odlučuju da spasu lane od sigurne smrti iz ruku lovokradica. Kroz seriju pratimo ne samo rast i razvoj predivne životinje koja izrasta od laneta do veličanstvenog jelena, već i hrabrost dece koja postaju junaci priče. Slojevitost likova i situacija u kojima se nalaze čine Jelenka serijom koja je jednako intrigantna kako deci, tako i odraslima.

Nezaboravna serija obeležila je detinjstva mnogih, a i danas, generacijama kasnije, budi onu istu čaroliju i oduševljenje. „Jelenko“ zato nije samo još jedna obična serija - to je deo naše kulturne baštine i podsetnik na vrednosti koje bi trebalo da negujemo i prenosimo na buduće generacije.

Svet Jelenka, gde avantura nikada ne prestaje, a priče o detinjstvu kao i nezaboravne lekcije o životu i prijateljstvu postaju okosnica uzbudljive radnje, čekaju vas u vikend bindžu na KLASIKU od 29. 3. u 20 sati.