Kaubojci osvajaju KLASIK

Konjanici, 5. 5. u 21:45

Proleće je 1863. godine, Američki građanski rat je u toku. General Grant naredi pukovniku Marloveu (J. Wayne) i majoru Kendalu (W. Holden) da poduzmu važnu akciju - da uz pomoć tri vojne trupe iz svoje baze u severnom Mississippiju prodru duboko u neprijateljski teritorij i unište železničku prugu između stanice Nevton i Viksburga čime bi se presekao najvažniji put preko kojega se snabdeva južnjačka vojska. U toku zadatka Marlove susreće lepu Južnjakinju (C. Towers) koja je odana njihovim neprijateljima te je on odluči držati na oku tokom celoga puta, da potajno ne obavesti saveznike o njihovim planovima. Kendall, severnjački narednik, i sirovi, celim događajem opterećeni Marlove imaju različite poglede na neke stvari i dolazit će do sukoba između njih…

Lovci na skalpove, 12. 5. u 21:50

Lovac Džoi je trgovački putnik koji nosi vrednu robu. Grupa Indijanaca ga zaustavlja i ostavlja mu roba, a zauzvrat mu uzimaju robu.

Osveta, 19. 5. u 22:25

Nakon što je bio svedok brutalnog ubistva svoje porodice i otmice svoje sestre, Tom sprovodi ličnu osvetu protiv odmetnika, ubijajući ih jednog po jednog zvečarkama i škorpionima.

Povratak čoveka zvanog Konj, 26. 6. u 20:55

Lord Džon Morgan (Ričard Haris), razočaran "civilizovanom" aristokratijom Engleske, vraća se na američki Zapad u potrazi za životom koji je nekada vodio među ponosnim plemenom Žute ruke. Ali umesto toga pronalazi uništenje: brutalni i krvavi rat koji su beskrupulozni lovac i njegovi sledbenici naneli njegovoj usvojenoj braći po krvi. Desetkovani, porobljeni i proterani iz svog doma, njihova jedina nada da se bore za svoju svetu domovinu sada leži u Morganu... čoveku koga zovu Konj.