Filmske premijere koje se ne propuštaju

Kako završava još jedna godina, vreme je za nove početke i bolje izbore, a jedan od najboljih izbora čeka vas u decembarskim filmskim premijerama. Red komedije, red erotike i decembar će postati puno zabavniji.

Komedija i haos u "Divljacima" (2. 12., 23:55)

Šta kada fudbalsko ludilo završi pljačkom benzinske stanice, a potom i kampom za obuku islamističkih terorista? Poneseni fudbalskom groznicom Svetskog prvenstva 2018. godine i pobedom Hrvatske, trojica prijatelja, Zolja, Mali i Jasmin opljačkaju benzinsku stanicu u nadi da će skupiti dovoljno novca za put u Moskvu. Ali nes(p)retni trojac će, bežeći od policije, preći granicu s Bosnom i nenadano završiti u kampu za obuku terorista. Ovaj film je pravi izbor za one koji traže humor u neočekivanim situacijama.

Dvostruki život u "Slovenki" (13. 12., 21:45)

Upoznajte Aleksandru, 23-godišnju studentkinju čiji se tajni život odvija daleko od očiju javnosti. Dok ju okolina vidi kao uspešnu studentkinju, ona tajno radi kao prostitutka skrivajući se pod pseudonimom Slovenka. Sanjajući o boljem životu, Aleksandra manipuliše i laže druge, pomalo krade i mrzi svoju majku. Jedinu utehu nalazi u ocu, ocvalom rokeru. Kad se nađe u sukobu s lokalnim kriminalcima, Aleksandrin san o begu iz male sredine postaće ugrožen.

Neobično partnerstvo u "Paradi" (od 16. 12., od 21:25)

Sredina decembra rezervisana je za odlazak na paradu i to onu beogradsku. Snimljena u režiji Srđana Dragojevića, ova serija će vam dokazati da je saradnja dva potpuno različita sveta itekako moguća. Kako to funkcioniše pokazaće mladi par Mirko i Radmilo, koji će uz pomoć homofobnog bivšeg gangstera Limuna pokušati da organizuju Paradu ponosa. Neobični trio kojem će se priključiti i Limunova verenica Biserka krenuće u odbranu LGBT populacije i slobodu svoje zemlje. Ova serija garantuje smeh i pruža važne lekcije o prihvatanju i toleranciji.