Dočekajte Novu uz Klasikomedije

Imamo predlog za najzabavniju žurku godine uz komedije koje će vas nasmejati do suza! A da bi cela 2023. prošla u veselom tonu, i prvi dan u godini provedite s našim zabavnim predlozima. Od starih klasika do modernih hitova, za ispraćaj stare i doček nove pripremili smo najbolje od domaćih komedija.

Trku prema novoj godini započnite uz Maratonce koji trče počasni krug (31. 12., 20:00) koji će istaknuti važnost dobrog zagrevanja. A znamo da je smeh itekako dobar za trošenje kalorija. Veselo veče nastavljamo u revijalnom tonu uz Crnu mačku belog mačora (31. 12., 21:40) koji će vam pokazati da se za pravu ljubav vredi boriti. S obzirom na to da krajem godine donosimo odluke za nadolazeću, ovaj moto neka vam bude na listi prioriteta. Po pitanju odluka, dobro je postaviti i neke buduće planove. Naš je prvi Kad porastem biću kengur (31. 12., 23:45), a ostali će ionako doći sami po sebi.

Kažu kako provedete prvi dan nove godine, takva će vam biti cela. Zato za svaki slučaj predlažemo još jedno veče smeha, onako, da se nađe. Vratite se u vreme mladalačkih ljubavi uz Varljivo leto ’68. (1. 1., 20:00) i prisetite se kako je to biti mlad i zaljubljen. U malo odraslijem dobu ipak već znamo što želimo, a mi kažemo Što je muškarac bez brkova (1. 1., 21:30). Voleli ih ili ne, garantujemo da ćete se barem dobro nasmejati. Ako ipak više maštate o muzičkoj karijeri, Sergej Trifunović i Boris Milivojević donose savete u hit komediji Munje (1. 1., 23:00).

Stoga, pripremite omiljeno mesto, udobno se smestite i dobro se nasmejte!