Divlji zapad na Klasiku

Pucnjava u Dodž Sitiju, 3. 3. 21:40

Bat Masterson preuzima ulogu zakonodavca u Dodž Sitiju nakon što je njegov brat ustreljen u leđa. Podstaknut devojkom Polin Hauard, on se suprotstavlja korumpiranom šerifu Džimu Reganu i ubrzo donosi pravdu nad nasilnicima i kriminalcima. Međutim, kako se kritični obračun približava, on shvata da Polin možda nije devojka za njega, a vlasnica salona Lili možda jeste.

Indijanski masakr, 10. 3. 21:45

Vestern. Nakon što su konjički oficiri ubijeni u indijanskoj zasedi, Vinson (J. McCrea) preuzima komandu. Preostali vojnici moraju da budu odvedeni na sigurno u udaljenu tvrđavu…

Tvrđava Juma, 17. 3. 21:40

Kada je ugledni poglavica Apača ubijen na putu za Fort Jumu da pregovara o mirovnom sporazumu, izbija sveobuhvatni rat! Plašeći se masovnog napada, komandant tvrđave šalje po pojačanje, a konjica šalje svog najsposobnijeg čoveka, poručnika Bena Kigana (Peter Grejvs) sa kolonom trupa da pojača tvrđavu. Kigan je komplikovan čovek i sposoban vojnik, ali ima duboke predrasude prema domorocima uprkos činjenici da je njegov narednik Apač i žena koju voli takođe Apač!

Čovek s istoka, 24. 3. 21:40

Prema poslednjoj želji umirućeg oca Joe odlazi na Divlji zapad kako bi postao pravi muškarac. Mladi sanjar prezire pištolje i borbe, više voli pesme i draži su mu bicikli od konja. Ali sada će ga njegova tri učitelja, sve odmetnici, naučiti drugačije. Nikako im to ne polazi za rukom sve dok se Joe ne mora braniti od revolveraša Mortona koji je ljubomoran na Joevu ljubav prema prekrasnoj kćeri rančera Ohlsena.

Čovek sa zapada, 31. 3. 21:40

Bivši revolveraš Link Džons (G. Kuper) okrenuo se poštenom životu i postao ugledni meštanin malog gradića, čiji ga stanovnici sada šalju u veći grad da pronađe učiteljicu za njihovu novu školu.

Putujući vozom, Link upoznaje prevaranta Sema Bizlija (A. Konel) i zgodnu pevačicu Bili Elis (Dž. London). Nakon što maskirani razbojnici opljačkaju voz, Link, Sem i Bili zateknu se sami usred pustoši, stotinama kilometara udaljeni od civilizacije.

Link ih povede do skrivenog mesta gde se nekad skrivala njegova nekadašnja banda. Link otkrije kako je banda još uvek tamo i kako su oni odgovorni za pljačku vloza. Kriminalce predvodi zloglasni Dok Tobin (L. Dž. Kob), koji mu je godinama bio poput oca.