Ciklus Voja Brajović

Bure baruta, 7.11. u 21:45.

Radnja filma dešava se u Beogradu sredinom devedesetih godina XX veka, kada brutalnost i nasilje postaju deo svakodnevne realnosti. Niz odvojenih priča međusobno je povezan situacijama nasilja. U mučnoj atmosferi sve veće brutalnosti iz koje se ne vidi izlaz kao glavni motiv ponavlja se pitanje odgovornosti - Ko je kriv?

Uvek spremne žene, 14.11. u 21:40.

Sedam žena, sedam gubitnica. Nezaposlene, bez krova nad glavom, bez porodice, bez uzvraćene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom, uglavnom svetom muskaraca, one gube, ali uvek se ponovo vraćaju u borbu. Grupa se osipa. Neke bivaju pobeđene životom, a neke same sobom. Preostale guraju dalje, same protiv svih.

Maturanti (Pazi što radiš), 21.11. u 22:00.

Polako ističu poslednji školski dani jedne generacije maturanata. Oni bi trebalo da kažu zbogom jednom delu života, rastanu se sa drugovima, a tu su i neizvesnost, nade, planovi, žarke ljubavi "za ceo život" i roditelji sa svojim ambicijama. Svi ti problemi i problemčići bili bi nepotpuni da nema profesora koji lagano gube svoju neprikosnovenost. Matursko veče je centralno mesto komičnih događaja u koje upadaju slavljenici, ali i njihovi roditelji i profesori...

Sok od šljiva, 28.11. u 21:50.

Miki Rudinski je popularni DJ provincijske radio stanice, čiji se način rada često ne poklapa sa ustaljenim normama. Za svoj "hepening u prirodi" uspeo je da zainteresuje i "Šljivo kombinat", najveću radnu organizaciju u mjestu. Na nesreću, datum održavanja njegovog "hepeninga" poklopio se sa danom proslave godišnjice osnivanja Kombinata, koji nije žalio truda ni novaca da to bude što svečanije. Zbog propagiranja svoje ideje preko radija Miki dolazi u sukob sa rukovodiocima koji ga suspenduju, a borba za publiku i izvođače vodi se svim sredstvima.