April u znaku urnebesnog Žike

Šta se zgodi kad se ljubav rodi, 4. 4., 20:00

Petnaestogodišnji momčić je talentovan za muziku. U muzičkoj školi se zaljubi u simpatičnu devojčicu. Njegovi roditelji, međutim, smatraju da su premladi za ljubav, zaboravljajući, pri tom, na svoje "lude godine". Odnosi dvoje mladih su komplikovani i zbog toga što je ona Ruskinja, čiji roditelji privremeno borave u Beogradu. Za razliku od roditelja koji nastoje da spreče tu ljubav, dede su na njihovoj strani, ali, pošto su već podetinjili, očekuju ih mnoge komične situacije.

Žikina ženidba, 20. 4., 21:35

Nove zgode i nezgode junaka serije filmova "Lude godine". Oni su nastavili da žive zajedno, ali u novim okolnostima. Pod utiskom popularne televizijske serije Dinastija, deda počinje da brine da unuk, stub njegove dinastije, ne zastrani kao mladi Karington. Zbog toga, sa prijateljem Milanom, odlazi kod doktora Nedeljkovića da potraži pomoć. Međutim, Žika nema poverenja u medicinu i počinje da primenjuje svoju terapiju.

Kakav deda, takav unuk, 21. 4., 20:00

U četvrtom nastavku filmskog serijala, problem predstavlja vaspitanje unuka. Dede imaju svoje metode, a među njima dolazi do nesporazuma. Boba i Marija su zaposleni, imaju stan i sina. Naizgled, sve je u redu, ali dok su oni zauzeti svakodnevnim brigama, njihovog sina čuvaju dede i tu nastaju problemi. Njegov otac želi da unuka oblikuje po svojoj meri, a njen otac želi da mu obezbedi klasično obrazovanje: muziku, jezike, itd. Zbog toga dolazi do sukoba i komičnih situacija.

Idi mi, dođi mi, 28. 4., 20:00

Glavni junaci Boba i Marija, mladi bračni par, najzad se useljavaju u stan. Taman kad su rešili materijalne probleme, dolazi do krize u njihovom braku. Zahvaćeni potrošačkom groznicom zapostavljaju jedno drugo, pa i dete. Naravno, posle mnogih komičnih zapleta, uviđaju da su se otuđili i shvataju da je njihova ljubav i porodica jedina vrednost. Usput im se roditelji uporno mešaju u život, što dovodi do nesporazuma.