Akcija prožeta humorom: Spremite se za Klan!

Serija koja je po mnogo čemu posebna uskoro stiže pred Klasik publiku. Najpre, ona se poigrava sa više žanrova, tako da je pred gledaocima jedinstven miks krimi priče, komedije, sa neizbežnim akcionim elementima, pa čak i prizvukom melodrame.

Još jedna vrednost ovog projekta jeste što je većinski okupio mladu, u tom trenutku široj javnosti nepoznatu glumačku ekipu, kojoj je Klan bio među prvim angažmanima, a koji su projektu dali posebnu draž i atmosferu.

Ništa manje bitni deo kastinga su i dobro poznati glumci, bez kojih priča ne bi bila zaokružena na pravi način.

Reditelj i kreator serije Slobodan Skerlić je seriju osmislio kao sagu od 24 epizode, koja prati uspon Klana, njihov boravak na tronu i na kraju pad sa istog. Šok i Paša, sitni kriminalci koji žive od danas do sutra, igrom (ne)srećnih okolnosti dolaze u kontakt sa velikim igračem u svetu kriminala – Bubonom, koji im daje utlimatum – ako žele da prežive, moraju da obave “poslić” za njega. Tu počinje njihova borba za uspeh, oko njih se okupljaju slični i stvara se Klan…

Priča koja je ispričana na potpuno autentičan način, koja će vas navesti da se zamislite podjednako koliko i zabavite, stiže krajem februara na Klasik Srbija!